Lunch under konferensdagarna serveras i hus 21. För att lunchserveringen ska fungera så smidigt som möjligt är det mycket viktigt att du äter lunch på den tid som är avsatt för dig. Efter maten serveras kaffe i fikastationerna vid utställningsytorna. Specialkost serveras i lunchlokalen längst ner i hus 21. Du hittar dit genom att följa skyltar till lunchlokal 2.

Lunchmeny torsdag 25/1:
Rödbetsbiffar med tomat och basilikasås serveras med couscoussallad samt morotstopping (vegetarisk och vegan)

Innehållsförteckning:

  • Rödbetsbiffar: Rödbetor/Rødbeder 50%, röda bönor/røde bønner, rapsolja/olie, majssemolina, risprotein, socker/sukker, ättika/eddike, salt, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (E461), svartpeppar/sort peber och SELLERIEXTRAKT/SELLERIEKSTRAKT.
  • Couscoussallad: Kokt couscous 47 % (DURUMVETE, vatten), kokta linser, rapsolja, gröna bönor, broccoli, röd paprika, morötter, stekt lök (lök, rapsolja), friterad aubergine (aubergine, solrosolja), salt, vitlök, socker, chilipeppar, gurkmeja, kanel och ingefärsextrakt. Det ingår 43 % grönsaker.
  • Tomat och basilikasås: Krossade tomater 75,4%, koncentrat av tomater 12%, morötter, lök 2%, solrosfröolja, basilika 1,7%, socker, salt och naturliga aromer. 100% ITALIENSKA TOMATER
  • Salladstopping: rivna morötter röd,gul,orange, ruccola

Lunchmeny fredag 26/1:
Bakad Kycklingfilé med grönsaker i grön currysås serveras med basmatiris och ruccolatopping

Innehållsförteckning:

  • Kycklingfile: (88%) Lake beredd av: vatten, antioxidationsmedel (E316, E325, E331), salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E451 mängd sky 5-10%
  • Sås: Kokosextrakt, stabiliseringsmedel (E415, E412, E407), vitkål, morot, purjolök, paprika (grön, gul, röd), broccoli. Vitlök, grön chili, lök, salt (11%), citrongräs, galanga, kaffir lime blad, fänkål, koriander. Salt, 21,3 % ekologiskt grönsakspulver (palsternacka, rotpersilja, lök, morot, champinjon, purjolök, tomat, vitlök), ekologiskt maltodextrin, naturlig arom, ekologiskt socker, ekologisk stärkelse, ekologisk rapsolja, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), ekologiskt antioxidationsmedel (rosmarinextrakt). Redd med majsstärkelse, vinäger och salt och peppar
  • Basmatiris: Långkornigt ris utan skaldelar. Polerat.
  • Topping: Rivna morötter lila,gul,orange, ruccola